Matematik

Ligninger med ln

29. januar 2013 af Jessen133 (Slettet) - Niveau: C-niveau

denne ligning skal løses ved hjælp af ln:

3 opløftet i 2x - 7 = 6

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2013 af nielsenHTX

mener du 32x-7=6 eller 32x-7=6 ??

 


Svar #2
29. januar 2013 af Jessen133 (Slettet)

 32x-7 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2013 af nielsenHTX

32x-7 = 6  tager ln på begge sider

ln(3)(2x-7)=ln(6) deler med ln(3)

2x-7=ln(6)/ln(3) osv.


Svar #4
29. januar 2013 af Jessen133 (Slettet)

så langt er jeg med, skal jeg så sige ln(6)/ln(3)+6 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2013 af nielsenHTX

#4

2x-7=ln(6)/ln(3)

2x=ln(6)/ln(3)+7

x=...

 


Skriv et svar til: Ligninger med ln

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.