Matematik

portens

30. januar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan regner man følgende portens opgaver? Ikke på lommeregner.

 

52,5=

 

9,45-2,43=

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af mathon

 

                                        52,5= 55/2 = (55)1/2 = √(54•5) = √(252•5) = 25•√(5)


Skriv et svar til: portens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.