Matematik
cirklens ligning
01. februar 2013 af
Parq
-
Niveau: A-niveau
Hejhej :)
Jeg har et spørgsmål, jeg skal besvare, der lyder følgende:
En cirkel har AB som diameter hvor A=(1,3) og B=(3,0). Bestem en ligning for cirklen.
Mit spørgsmål lyder: når jeg så har regnet diameteren ud = 3,6 og fundet ud af radius er r=1,8. Hvordan opstiller jeg så ligningen, når jeg ikke har cirklens centrum opgivet?
Jeg har et spørgsmål, jeg skal besvare, der lyder følgende:
En cirkel har AB som diameter hvor A=(1,3) og B=(3,0). Bestem en ligning for cirklen.
Mit spørgsmål lyder: når jeg så har regnet diameteren ud = 3,6 og fundet ud af radius er r=1,8. Hvordan opstiller jeg så ligningen, når jeg ikke har cirklens centrum opgivet?
Skriv et svar til: cirklens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
