Matematik

Definitionsmængde(matematik på c niveau)

02. februar 2013 af simon199999 (Slettet)

Hvordan finder man definitionsmængden på denne funktion:

g(x)=x5+1

tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2013 af ChemistryIsKey

Definitionsmængden for en funktion er groft sagt hvilke x-værdier du kan indsætte i funktionen. Som det ser ud for din givne funktion kan alle reelle værdier af x indsættes og du får altså, at

     Dm(g(x)) = Alle reelle tal

 


Svar #2
02. februar 2013 af simon199999 (Slettet)

altså G(x)=[uendelig[ eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2013 af Hijsa

Jeg tror det er sådan:

]∞;∞[


Skriv et svar til: Definitionsmængde(matematik på c niveau)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.