Matematik

matematikopgave håber i kan hjælpe:-)

03. februar 2013 af sara4ever (Slettet)
Matematrix s.59 opgave 44e Pude koster 75kr. Tæppe koster 179kr. Vase koster 47kr. Spejl koster 239kr. Gulvlampe koster 499kr. Spørgesmål: Hvor mange tæpper og puder kan Maria få for 1000kr hvis hun køber lige mange af hver? Håber i kan hjælpe før imorgen for den er nemlig til imorgen!:-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af ChemistryIsKey

Prisen for én pude og ét tæppe:

     P = 75 kr + 179 kr = 254 kr

Hun kan altså få

    n = 1000 kr / 254 kr = 3.94 puder og tæpper.


Svar #2
03. februar 2013 af sara4ever (Slettet)

Tusind tak :-):-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2013 af mette48 (Slettet)

#1 man kan ikke købe 3.94 puder og tæpper. Forretningen sælger kun hele varer så der kan købes 3 puder og 3 tæpper og så bliver der 238 kr tilbage


Skriv et svar til: matematikopgave håber i kan hjælpe:-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.