Matematik

Ligning

03. februar 2013 af vleranda10 (Slettet)

Har lidt svært ved at se hvor jeg lige skal begynde..

Skal løse denne ligning

3*(x-3)=6*x-2*(x+1)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af GumbaGumba31 (Slettet)

3*x-9=6*x-2*(x+1)

 

3*x-9=6*x-(2*x+2)

 

3*x-9=6*x+-2*x+-2

 

3*x-9=4*x-2

 

3*x-9-4*x=4*x-2-4*x


-1*x-9=-2

 

-1*x-9+9=-2+9


-1*x=7

 

-1*x:-1 = 7:-1


x=-7


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.