Matematik

Kubikmeter sne

03. februar 2013 af Ozzeh (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa~

 

Jeg er i gang med en afleveringsopgave, men stødte på et spørgesmål som jeg ikke helt kunne finde ud af.

''I en periode er der faldet 3,5 m sne. 

Den 16 km lange pist er i gennemsnit 75 m bred. 

Hvor mange kubikmeter sne er der faldet på pisten?''

Tak på forhånd. :3


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af SuneChr

3,5·75·16000  m3              Længde x bredde x højde i en meget lang kasse.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2013 af LubDub (Slettet)

V = l • b • d                          l er længden, b er bredden, d er dybden

V = (16000 • 75 • 3.5) m3   

   = ..


Svar #3
03. februar 2013 af Ozzeh (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Kubikmeter sne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.