Matematik

At isolere r ud fra renteformelen

03. februar 2013 af SophiePVoisin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har en opgave der lyder på atjeg ud fra renteformelen skal isolere r.

Er der nogen der kan fortælle hvordan jeg gør det?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af peter lind

Tag logaritmen på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2013 af LubDub (Slettet)

                ln(ar) =  r • ln(a)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2013 af mathon

 

                        K0• (1+r)n = Kn

                        (1+r)n = (Kn/K0)

                        (1+r) = (Kn/K0)1/n


                        r = (Kn/K0)1/n - 1

      


Skriv et svar til: At isolere r ud fra renteformelen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.