Matematik

Lidt hjælp til excel

05. februar 2013 af emptry - Niveau: B-niveau

Hej SP,

 

Jeg har sådan en fin formel her:

y = 0.0344x + 0.72

R² = 0.9972

 

Se også billedet...


Er der en kunne have lyst til at skære ud i pap for mig hvordan det fungerer ?

 

altså hvad det betyder ?

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du har tilsyneladende lavet lineær regression på et sæt data og fundet den angivne funktion som det bedste linære fit, med R2 = 0,9972 .


Svar #2
05. februar 2013 af emptry

Så langt er jeg også kommet .. :P ..

 

Men hvis jeg nu skal forklare det på dansk .. ? ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det var faktisk skrevet på dansk i #1.


Svar #4
05. februar 2013 af emptry

hehe ja okay :) 

Men synes ikke jeg blev klogere i forståelsen af det ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2013 af SuneChr

Jo tættere   R2  er på 1,  desto bedre er regressionen. Der kan være en grænse for R2 , før regressionen enten forkastes eller accepteres.


Skriv et svar til: Lidt hjælp til excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.