Matematik

Vektorer

06. februar 2013 af Bahjo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle 

Jeg skulle lave en opgave i matematik, der hører under vektorer og skalarprodukt eller noget i den retning. Anyways, jeg har altså lært, hvordan man regner vinkler ud fra en vektors koordinatsæt.. Men så faldt jeg over en opgave, jeg ikke rigtig kan finde ud af, fordi den ikke minder om de andre.  

Men de to vektorer hedder

a = √2

       5

b = 2√2    

      2 √3

Er der et usynligt gange tegn i mellem tallene i vektor b?? Og ellers, skal jeg så bare regne kvadratrodene  ud? Eller er der noget twisted ved det ? 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2013 af mathon

 

         i folkeskolen lærte du
                                                      2•√(2) = 2√(2)
   


Svar #2
06. februar 2013 af Bahjo (Slettet)

Haha, jamen tak. Jeg ville da gerne være sikker før jeg lavede opgaven! 


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.