Matematik

differentialregning,

09. februar 2013 af avengers (Slettet)

hvorda,n differentieres √x,


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2013 af peter lind

beug at √x = x½   og (xn)' = n*xn-1


Svar #2
09. februar 2013 af avengers (Slettet)

et spørgsmål

hvordan bestemmes tangents ligning for

 f (x) = (1/x) , P(2,f(2)), ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2013 af peter lind

Ligningen for tangenten til grafen for f(x) i punktet (x0; f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2013 af mathon

 

                    f '(x) = -(1/x2)

                             f '(2) = -(1/22)  =  -(1/4)

                             f(2) = (1/2) 

indsæt i
                    y = f '(2)(x-2) + f(2)


Svar #5
09. februar 2013 af avengers (Slettet)

hvorda,n differenteres (1/x),


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. februar 2013 af mathon

 

               (x-1) ' = (-1) • x-1-1 = (-1) • x-2 = (-1) •(1/x2) = -(1/x2)


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: differentialregning,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.