Matematik

Find areal og omkreds

01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)
Find areal (A) og omkreds (O) af disse figurer.
1 cm svarer til 2 m (kun hele tal)
Skriv resultaterneinde i figurerne.

Figur A
6 cm (L) * 2 cm i (B) =12 cm2 men ved Facit kassen står der meget højere tal ??
Håber nogen kan hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2005 af maltbolsje (Slettet)

Du skal sandsynligvis lave det om til meter.

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2005 af Einstein_15 (Slettet)

Mon ikke at der står 12m*4m= 48m^2??

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2005 af Einstein_15 (Slettet)

Rettelse:"mon ikke at det skulle omskrives til 12m*4m"

Sådan

Svar #4
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

arh ok tak :)

Svar #5
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

ok nogen som kan hjælpe http://up.peecee.dk/view.php?id=16592 med 3 af dem...!

Svar #6
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

det her er bare linket til opgaven http://up.peecee.dk/view.php?id=16592

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. oktober 2005 af KickAzz (Slettet)

Hvori ligger problemet om jeg må spørge?

Svar #8
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

det er E og F og G jeg ikke kan regne ud hvordan gør jeg??

Svar #9
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

skulle finde omkreds og areal

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. oktober 2005 af KickAzz (Slettet)

Angående omkredsen, er der ikke så meget andet at gøre, end at tælle sig frem til omkredsen. Hvis du f.eks. kigger på figur E, så vil du få omkredsen til at være 18 cm. Du får oplyst, at 1 cm svarer til 2 m. Derfor må den "rigtige" omkreds være 2m * 18 = 36m

Angående arealet, så tæller du antallet af felter inden for figurens område. Da 1 cm svarer til 2m, må 1 cm^2 svarer til 4 m^2 (1cm * 1 cm = 1 cm^2, hvorimod 2m * 2m = 4 m^2).

Arealet af figur E, er 64 m^2

Forstår du hvad jeg mener?


Mvh
Peter

Svar #11
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

jo mange tak

Svar #12
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

hvordan kan Jeg finde omkredsen af en trekant??

Brugbart svar (0)

Svar #13
01. oktober 2005 af KickAzz (Slettet)

Hvilken trekant drejer det sig om?

Svar #14
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

hvordan finder man omkredsen af en trekant???

Brugbart svar (0)

Svar #15
01. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Du lægger sidernes længde sammen.

Svar #16
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

alle de 3 sider??

Brugbart svar (0)

Svar #17
01. oktober 2005 af KickAzz (Slettet)

Ja

Svar #18
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

ok tak :)

Svar #19
01. oktober 2005 af Fassos (Slettet)

Nu står der at Beregn arealerne i cm^2.
Mål omkredsen. (1 decimal)

Brugbart svar (0)

Svar #20
01. oktober 2005 af valentine (Slettet)

det er tilladt at tænke selv...

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.