Matematik

matematik C niveau! Simpel opgave

13. februar 2013 af simon199999 (Slettet)

Dette er en meget simpel opgave, grunden til jeg putter den herind er fordi jeg lige være sikker på at jeg har gjort det rigtigt, det er en reducer opgave, og opgaven lyder således:

(a+2b)-(a+2b)(a+b)

Jeg har fået det til at give dette: 

a2+b2+2ab-a2+b2

da vi nu har 2 a2 og 2 b2 trækker vi dem fra så¨svaret giver
2ab


Svar #1
13. februar 2013 af simon199999 (Slettet)

jeg glemte at skrive at den første parentes er ophævet i 2 så den hedder (a+2b)2


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. februar 2013 af ChemistryIsKey


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2013 af ChemistryIsKey

     (a + 2b)2 - (a + 2b)(a + b)

      a2 + 4b2 + 4ab - (a2 + ab + 2ab + 2b2)

      a2 + 4b2 + 4ab - a2 - ab - 2ab - 2b2

      2b2 + ab


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2013 af mette48 (Slettet)

(a + 2b)2 - (a + 2b)(a + b) = (a+2b)(a+2b-(a+b)) =(a+2b)*b = ab+2b2


Skriv et svar til: matematik C niveau! Simpel opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.