Matematik

hvor mange mm regn svarer det til

14. februar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan regner man følgend opgave?

 

en dag med regnvehr falder der 13000 ltr vand i den runde går (1.615 m2)

en mm regn svarer til en ltr regn pr. kvadratmeter

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2013 af mathon

 

                     h • (161500 dm2) = (13000 dm3)

                     h = (13000 dm3) / (161500 dm2) = 0,0805 dm = 8,05 mm


Skriv et svar til: hvor mange mm regn svarer det til

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.