Matematik

Løs grafisk ligningen f'(x) = 0. Begrund svaret

15. februar 2013 af Nannaskov94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med en opgave..

Jeg skal løse ligningen grafisk f'(x) = 0 og begrundet svaret.

HJÆLP!

 

Se vedhæftede billede eller http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/HF_B_vejl_eks_opg.pdf opg. 1.023

Vedhæftet fil: Matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

f '(x) er hældningen for tangenten til grafen for funktionen f(x) . Find det sted, hvor grafen har en tangent med hældningskoefficient 0 , dvs. hvor der er vandret tangent. Aflæs x-koordinaten for røringspunktet. Det er løsningen til ligningen f '(x) = 0 .


Svar #2
15. februar 2013 af Nannaskov94 (Slettet)

x-koordinaten = 1? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.


Svar #4
15. februar 2013 af Nannaskov94 (Slettet)

Men hvordan skal man begrunde det??


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er jo forklaret i #1.


Svar #6
15. februar 2013 af Nannaskov94 (Slettet)

Ja okay. Tak :)


Skriv et svar til: Løs grafisk ligningen f'(x) = 0. Begrund svaret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.