Matematik

Procent

16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvor mange procent skal man tage af noget for at ende med noget, der er halvt så stort?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen

1 - x = 1/2

og udtryk x i % ved at gange x med 100%


Svar #2
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

50 % ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja.


Svar #4
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvor mange procent skal man tage af noget for at ende med noget, der er dobbelt så stort?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Løs ligningen

1 - x = 2

Det er vel klart, at man netto skal lægge noget til for at ende med mere end det, man startede med?


Svar #6
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

-100 % ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, netop.


Svar #8
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvor mange procent skal man tage af noget for at ende med noget, der er lige så stort?


Svar #9
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Skal det så være:

1-x = 1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Hallo. Løs ligningen

1 - x = 1

Du burde snart være i stand til at løse den slags opgaver selv.

#9 -- ja, netop.


Svar #11
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Jeg skrev ligningen i den forrige kommentar, men løste ikke ligningen, da jeg lige skulle have det bekræftet. 

dvs. 0 % ?


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#11

Ja, det burde da være selvindlysende klart uden at opstille en ligning.


Svar #13
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Tak for hjælpen.

 


Svar #14
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvad er det mindste tal man kan få når man tager en procentdel af noget?


Brugbart svar (0)

Svar #15
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#14

Der er ikke noget mindste tal. Man kan da sagtens tage -568% af noget.


Svar #16
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Så er det bare minus uendelig % :) Tak for hjælpen.

 


Svar #17
16. februar 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvad menes der med resultat før renter?


Brugbart svar (0)

Svar #18
16. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#17

Det kan nok ikke besvares uden at kende sammenhængen. Resultat af hvad? Renter af hvad?


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.