Matematik

Densitet

18. februar 2013 af 106627 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej har brug for hjælp med min matematik afl!!!

Ud fra følgende tabel:

V / mL 11 22 35 50 69 84
m / g 84,2 93,1 104,3 116,7 132,3 144,9
 

har vi fundet ligningen  y = 0,8319x + 75,009 for regressionslinjen som jeg har gjort på excel

vi bliver nu bedt om at bestem planteoliens densitet og bægerglassets masse.

Er helt blank har brug for hjælp :)))) 


 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2013 af peter lind

Hvis y = massen, x rumfanget er de 0,8319  massefylden i g/ml. De 75 er massen af bægeret i gram


Svar #2
18. februar 2013 af 106627 (Slettet)

er rumfang og massefylde det samme?

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2013 af mathon

 

                                  masse = rumfang • massefylde


Svar #4
18. februar 2013 af 106627 (Slettet)

og er masse det samme som densitet?

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. februar 2013 af mathon

 

                                      densitet = massefylde


Svar #6
18. februar 2013 af 106627 (Slettet)

er rumfang gange masse = massef?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. februar 2013 af mathon

                                 

                                  massefylde = massen / rumfang


Svar #8
19. februar 2013 af 106627 (Slettet)

tak for hjælpen

 


Svar #9
21. februar 2013 af 106627 (Slettet)

er det så 

m = densitet

v


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. februar 2013 af peter lind

nej se #5


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.