Matematik

procent

19. februar 2013 af Yazzzim (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey please hjælp mig :)?? ved virkelig ikke hvordan man regner dette ud?

En vare stige fra 1500 kr til 1680 kr.
Hvor mange procent er den vokset med?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

Førpris: Pf = 1500

Nupris: Pn = 1680

Procentvis stigning: 100%*(Pn-Pf)/Pf


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2013 af mette48 (Slettet)

1500 + 1500*x/100 = 1680                  x er procenten prisen er steget

beløb + stigning = nyt beløb

løs selv ligningen


Svar #3
19. februar 2013 af Yazzzim (Slettet)

Har jeg gjort....

Tak! :D


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.