Studievalg og videregående studie

God nok til htx?

19. februar 2013 af 291100 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej jeg kan godt lide fagene på htx (fysik,mat og bio) men jeg ved ikke hvor god jeg egentlig er jeg får 7 i dem alle sammen men jeg synes ikk rigtig at min lærer kan se hvor jeg ligger, hun har spildt meget af vores tid så
Jeg kan ikke selv finde ud af hvor god jeg er. Jeg synes ikke selv at jeg er ret god, men jeg kan bedre lide fagene på htx. (min mat karakter ligger på 7 men tæt på 4) hvad skal jeg gøre?? ;-)

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2013 af enelleranden (Slettet)

Gymnasiet - htx såvel som stx samt hf - handler i virkeligheden slet ikke om hvor god du er til at starte med. Det handler om hvor dedikeret du er. Du skal lære dig selv at være selvstændig og selv-studerende, og forstå lektier på en helt ny måde (ihvertfald er det sådan jeg har følt det). Htx handler meget om at lave laaange rapporter (25+ sider). Hvis du føler du er klar, så er det det det der vigtigst. 

Som f.eks. mit afsluttende gennemsnit i folkeskolen var 7,0 - idag er den omkring 10,0. 

Hvis du føler, at du er dårlig på nogen punkter, kan jeg anbefale, at du tager en test på internettet, og se præcis hvor du har fejl og mangler og evt. be' en om at hjælpe dig med at forstå. 


Svar #2
19. februar 2013 af 291100 (Slettet)

Tusind tak for svaret! ;-) nu er jeg mere bevidst om hvad jeg vil ;-D

Skriv et svar til: God nok til htx?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.