Kemi

adiabetisk temperaturstigning

22. februar 2013 af teamwork (Slettet)

Hej

Jeg kan ikke komme igang med den vedhæftede opgave, kunne nogen hjælpe mig igang?

Vedhæftet fil: IMG_3997.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2013 af mathon

der beregnes på 1 m3 beton

 

                         opvarmning af beton              =      cement hydratiseringsvarme

                   (2310 kg) • (1,08 kJ/(kg·K)) • ΔT  =  (380 kg) • (430 kJ/kg)

                                         (2494,8 kJ/K) • ΔT  =   (163400 kJ)

                                                                  ΔT  =  (163400 kJ) / (2494,8 kJ/K)

                                                                  ΔT  =   65,5 K


Svar #2
24. februar 2013 af teamwork (Slettet)

jeg er ikke helt med på hvad du bruger af formler på højre og venstre side,


Skriv et svar til: adiabetisk temperaturstigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.