Matematik

Massefylde

25. februar 2013 af asmama (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I en tabel over massefylde kan man læse,at ilt har en massefylde på 1,43kg/m3

- hvoe mange g/cm3 er 1,43 kg/m3


Svar #1
25. februar 2013 af asmama (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2013 af mathon

 

                          1,43 kg/m3   =   1,43 g/dm3  =  0,00143 g/cm3


Svar #3
25. februar 2013 af asmama (Slettet)

Tak men, hvorfor angiver man enhen for ilt i kg/m3


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. februar 2013 af mathon

 

                                     ...det er SI-enheden
 

     bør man ikke efter 8 års matematikundervisning kunne omregne enheder?       :-)

 

 

 


Svar #5
25. februar 2013 af asmama (Slettet)

Ok Tak:D


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. februar 2013 af SuneChr

# 4

Det, # 3 undrer sig over, er sikkert, at massefylde er "noget med"  g/cm3 = kg/dm3 = t/m3 og kan derfor ikke forstå, hvorfor man kommer ud af trit med det at gange med tusind i tæller og nævner.


Brugbart svar (1)

Svar #7
26. februar 2013 af SuneChr

# 6  fortsat

Med SI enhederne skal vands massefylde, ved +4oC ,  så være 1000 . Jo, da. Vor barnetro må rykke.


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.