Matematik

Ligning, hjælp

27. februar 2013 af geniushhx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Undersøg, om x=1 er en løsning til ligningen x+ 5x = 6

 

 

Nogle der kan  hjælpe

 

 

takker på forhånd :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af mathon

 

                   indsæt x = 1 og undersøg om ligningen x+ 5x = 6 er opfyldt


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2013 af ChemistryIsKey

     13 + 5 · 1 = 6

     1 + 5 = 6

     6 = 6

Ja 1 er en løsning :)


Skriv et svar til: Ligning, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.