Matematik

Trigonometri

01. marts 2013 af dietrich

  Hejsa, håber der er nogle der kan hjælpe mig, jeg har vedlagt et billede af opgaven :-)

Vedhæftet fil: 3.25 aflv. 14.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2013 af mathon

          

                                          cos(C) = (26/30)

                                          |AH| = 30•sin(C) = 30 • √(1 - (26/30)2)

                                          |AB| = √((26+13)2 - [AH|2)


                                                        302 + |AB|2 - 392
                                         cos(A) =  --------------------
                                                           2 • 30 • |AB|

 

                     

 


Svar #2
01. marts 2013 af dietrich

Mange tak for svaret, nu har jeg fået lavet opgaven :-)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.