Matematik

L = (48 m - n)3 +

03. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan beregner man følgende opgave?

 

L = (48 m - n )3 + √ m + 0,4 n

når m = 9,2

n = 12,7


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af PeterValberg

Sætter 9,2 ind på m's plads(er) og 12,7 på n's plads(er) og beregner L

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2013 af LeonhardEuler

Indsæt de kendte værdier og udregn på lommeregneren ...

Så enkelt.


Svar #3
06. marts 2013 af silnul (Slettet)

Det er meget enkelt, men jeg forstår det stadigvæk ikke.

skal 48 ganges med m 9,2 og minus n 12,7?


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. marts 2013 af SuneChr

L = (48·9,2 - 12,7 )3 + (√ 9,2) + 0,4·12,7

 


Skriv et svar til: L = (48 m - n)3 +

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.