Matematik

L = (48 m - n)3 +

03. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan beregner man følgende opgave?

 

L = (48 m - n )3 + √ m + 0,4 n

når m = 9,2

n = 12,7


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af PeterValberg

Ingen grund til at starte flere tråde om det samme spørgsmål

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: L = (48 m - n)3 +

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.