Matematik

beregn U

03. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

           Hvordan beregner man følgende opgave?

                3,1 * v2 + 14,7

U =              5 * √ w

 

v = 9,2

w = 158


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af PeterValberg

indsæt de kendte værdier og beregn U

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: beregn U

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.