Matematik

Matematik aflevering HJÆLP til 2 opg.

05. marts 2013 af LouiseSommer1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opg 4.
Ved fodring af hunde med et bestemt foder er sammenhængen mellem hundens vægt x, målt i kg, og den anbefalede daglige fodermængde y, målt i gram, bestemt ved funktionen: y = 23*x0,75

a) Hvor meget foder anbefales der til en hund på 40kg?

En hundeejer har to hunde. Den ene af de to hunde vejer 30% mere end den anden.

b) Hvor mange procent mere foder skal den tunge hund have?

 

Opg. 7
Tabellen viser antallet af registrede tilfælde af influenza H1N1 i USA i 2009.
Antale dage efter 17 maj. 2009: 0       l      8
Antal registrede tilfælde: 4714      l      6552

I begyndelsen af influenzaepidemien kunne udviklingen beskrives ved en model af typen: y=b*ax'

hvor y er antallet registrede tilfælde, og x er antal dage siden 17 maj.

a) Bestem tallene a og b

b) Bestem fordoblingskonstanten. 

c) Hvornår ville antallet af registrede influenzatilfælde passere 21000 ifølge modellen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2013 af SuneChr

Orientering til nye brugere:

KLIK HER

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2013 af 123434 (Slettet)

y=23*40^0,75

 


Skriv et svar til: Matematik aflevering HJÆLP til 2 opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.