Matematik

Forklaring af differentiering af eksponentialfunktion

06. marts 2013 af Stats - Niveau: A-niveau

Jeg skal differentiere udtrykket f(x)=2x+1

Jeg får ved håndkraft: ln(2)·2x+1, Hvordan kommer jeg videre? Resultatet skal give: 2·ln(2)·2x


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af mathon

 

                              f '(x) = ln(2)•2x+1 = 2ln(2)•2x


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. marts 2013 af SuneChr

Vi har

f (x) = 21·2x = 21+x         og           (2x) ' = 2x·ln 2


Svar #3
06. marts 2013 af Stats

#2

Hvordan for du det til, at man skal gange med 2?

Kan jeg ikke se dine udregninger?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. marts 2013 af mathon

 

    lærte du intet
               i
    https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1313335  ?
 


Svar #5
06. marts 2013 af Stats

Ahh, tror jeg har den nu...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Forklaring af differentiering af eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.