Matematik

Arealet af en trekant

11. marts 2013 af Purløg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Lad ABC være en trekant, hvor vinkel C = 55 c, a = 6 og b = 8. Find trekantens areal.

Hvordan gør jeg? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2013 af mathon

 

                             T = (1/2) • a • b • sin(C)


Svar #2
12. marts 2013 af Purløg (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Arealet af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.