Tysk

hjælp tysk :-D

12. marts 2013 af sofphina123 (Slettet)

hej jeg skal skrive en lille historie hvor jeg skændes medmine forædre... jeg skal bruge 5 af disse ord og skrive 10 sætninger :-D

hjææælp

 

 

Endlich =Endelige Bis=indtil Deswegen =derfor Ganz =ganske Doch=dog Ween =hvis Dann= så
Daruber= om det Noch =endnu Immer = altid Dafur =for det Schileblich = endelig Danach =derefter
Gar Nicht = overhovedet ikk
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2013 af lone1999 (Slettet)

Hvis nogen skal overveje at hjælpe dig, må du selvfølgelig komme med dit eget bud først. Hvad får du selv ud af, at folk laver tingene for dig?


Skriv et svar til: hjælp tysk :-D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.