Kemi

Reaktionens orden?

05. oktober 2005 af kuerten15
En reaktionshastighedskonstant følger Arrheniunsligningen, hvor Ea=50 kJ/mol og k0=10^6 L/mol*s.

Hvad er reaktionens orden??

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2005 af frodo (Slettet)

kig på enheden for k.

Svar #2
05. oktober 2005 af kuerten15

Jeg har da ikke k? men k0...

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2005 af frodo (Slettet)

ja, så brug den. Det går jo ud på et. K og k0 skulle da gerne have samme enhed

Svar #4
05. oktober 2005 af kuerten15

Okay.. Enheden er L/mol*s. Kan jeg ud fra den se hvilken orden det er?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2005 af frodo (Slettet)

jep.. tænk på udtrykket

v=k*[A]^x

v har enheden [M/s] [A] har enheden [M]=[mol/L]

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2005 af frodo (Slettet)

jep.. tænk på udtrykket

v=k*[A]^x

v har enheden [M/s] [A] har enheden [M]=[mol/L]

Skriv et svar til: Reaktionens orden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.