Matematik
Hjælp til matematik opgave
Hej derude
Jeg sidder med en matematikopgave som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal løse. det er en opgave fra et eksamensæt fra 2012.
her er linket til opgavesættet: http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/121210%20stx123-MAT-B-07122012.ashx
Det er opgave 13 jeg gerne vil have lidt hjælp til
Svar #1
14. marts 2013 af peter lind
Ligningen for en tangent til grafen for en funktion f(x) i punktet (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)
Svar #2
14. marts 2013 af annie4567 (Slettet)
Tak for svaret, men jeg er stadig ikke helt med på hvordan jeg løser opgaven?
Svar #4
14. marts 2013 af annie4567 (Slettet)
Hvordan jeg bestemmer en ligning for tangenten til grafen for f i punktetP f (1, (1)). og så opgave c.
Svar #6
14. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Til spm b) (monotoniforholdene) skal man løse ligningen f '(x) = 0 .
I spm c) skal man beregne integralet -1∫1 f(x) dx .
Her er
f(x) = (1-x2)·ex
Svar #7
14. marts 2013 af annie4567 (Slettet)
#6
b) er det kun det man skal gøre i opgaven?
c) tror aldrig jeg har prøvet det før.. hvordan beregner man det
Svar #8
14. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
#7
b) Nej, det er ikke det eneste, men det er sådan man starter. Man starter med at lave en fortegnsundersøgelse for den afledede funktion f '(x).
c) Her mente jeg integralet -1∫1 f(x) dx . Start med at bestemme en stamfunktion til f(x) .
Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
