Matematik

kubikmeter

17. marts 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)
Hej
ved i hvordan man kan lave rumfang om til kubikmeter

Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

her er din formel

 

V = l·b·h og din facit for du ud i msom er kubikmeter 


Svar #2
17. marts 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

Altså 70 er mit rumfang



Så det er 70 m³

Brugbart svar (2)

Svar #3
17. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

hvis du har ganget din  længde, bredde,Højde så burde få det ud i m3

i din tilfælde 70m3


Svar #4
17. marts 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

Rigtig mange tak.

Men får man det ikke ud i rumfamg hvis mam ganger L=5 B=4 H=3,5

Brugbart svar (1)

Svar #5
17. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

nej det gøre du ikke

kun hvis du gange alle 3 sammen altså L*H*B=m3


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

Vis os opgaven -


Skriv et svar til: kubikmeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.