Matematik

Plot to grafer i maple

18. marts 2013 af Monikaogpernille (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. 

Overskriften siger det meste. Hvordan plotter man to grafer i samme koordinatsystem i maple?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2013 af nielsenHTX

med display()

fx

p1:=plot(x^2,x=-10..10)

p2:=plot(x,x=-10..10)

display(p1,p2) giver graferne for x^2,x i samme graf fra x=-10..10


Svar #2
18. marts 2013 af Monikaogpernille (Slettet)

Okay, så i stedet for x^2 og x, så kan jeg skrive f(x) og g(x)?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2013 af jihudsif (Slettet)

Monikaogpanille kan du hjælpe med noget engelsk?


Svar #4
18. marts 2013 af Monikaogpernille (Slettet)

Det kommer an på hvad det er? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. marts 2013 af jihudsif (Slettet)

Hej, igen :D Har skrevet til din indbakke. :D Kan du se der?


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. marts 2013 af nielsenHTX

#2 ja hvis du har defineret dem :)


Svar #7
18. marts 2013 af Monikaogpernille (Slettet)

Det har jeg :) Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Plot to grafer i maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.