Matematik

Løs ligningen

19. marts 2013 af hjælplillemig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse dene ligning. Men hvordan skal det lige gøres step for step?

6 = log(120x) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af SuneChr

Man ved, at    log (106) = 6

så har man

120·x = 106


Svar #2
19. marts 2013 af hjælplillemig (Slettet)

Tak for hjælpen! :-) 


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.