Matematik

En ligning

21. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

y=3*2x

 

f(x)=192

Y=112

X=6

Er  det rigtigt regnet ud ? 

håber i vil hjælpe 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Er der flere oplysninger?


Svar #2
21. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

ja at Y = 3*2x


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. marts 2013 af 123434 (Slettet)

192=3*2^6

 


Svar #4
21. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

Tak:)


Skriv et svar til: En ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.