Studievejledning

Samfunds- eller naturvidenskabelig studieretning...

23. marts 2013 af MartinHm (Slettet)

Hej SP. :)

Jeg skal have bestemt mig for, hvilken studieretning jeg skal på her efter sommerferien. (STX)

Jeg ligger mellem følgende to linjer:

Samfundsdag A - Matematik B - Mediefag B

Matematik A - Fysik B - Kemi B

Jeg hælder mest til førstnævnte, da man på denne studieretning skal have Informationsteknologi C isf. Biologi C, man "slipper" for musik/billedkust (grundet mediefag, hvilket jeg i øvrigt er vild med!), samt, at jeg har det godt med Samfundsfag, og får dårlige karakterer i Kemi.

Jeg får dog topkarakter i Matematik. - vil gerne lære så meget af det som muligt, og jeg forestiller mig, at blive noget "stort" indenfor dette.

På Samfundslinjen har jeg mulighed for at øge Matematik til A, samt Fysik til B, så har jeg jo faktisk Matematik A på begge linjer. Men.. Vil jeg lære lige så meget Mat på Samfundslinjen, som på Matlinjen, af denne grund? - Her tænker jeg på de elever i klassen og læreren. - de "brænder" jo ikke for Matematiken på samme måde, og størstedelen af dem skal nok allerede afslutte Mat efter 2. år...

Er bare i tvivl.. Vil gerne lære så meget Mat som muligt, samt, helst gerne, undgå Kemi.

Jeg håber, at nogle af jer, kan komme med nogle erfaringer, meninger eller lignende, så jeg kan blive lidt klogere på dette inden jeg skal bestemme mig. (jeg ved godt, at jeg har mulighed for skifte under grundforløbet)

- I øvrigt, er der nogle af jer, der kan forklare mig, hvad man laver i Samfundsfag A? Hvad sider man og laver i Samfundsfag på 3. år?

Håber, at I kan komme med nogle guldkorn. God påske! :)

-MH.


Skriv et svar til: Samfunds- eller naturvidenskabelig studieretning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.