Matematik

Problemopgaver vektorer

01. april 2013 af FatalShots (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder her med nogle opgaver som jeg har sprunget over som jeg stadig ikke kan finde ud af, så jeg håber i måske kan hjælpe mig :). I opgave 1 forstår jeg ikke helt de informationer man er givet og hvad man skal bruge dem til.

Vedhæftet fil: Opgave 1.PNG

Svar #1
01. april 2013 af FatalShots (Slettet)

Her er opgave 2 som jeg godt ved man måske skal opløse i komposanter men her er jeg også lidt usikker.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2013 af lfdahl (Slettet)

Vedr. opg. 1.

Bestem sidelængden a, således at der er ligevægt:

Volumen: V =  V(a) = 0,5 a2

Tyngdekraften: Ft = ρ V(a) g, hvor ρ = 2400 kg/m3 og tyngdeacc. g = 9,82 m/s2

Ligevægtsbetingelsen: Ft = 140 kN gør det muligt at bestemme a.

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Newton = kg*m/s^2
 

Nedad virker kraften a*a*0,5*2400*9,82 kg*m/s^2 som skal være lig med 140000 N
 

a = ?


Skriv et svar til: Problemopgaver vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.