Matematik

Fourier serier..

01. april 2013 af Lars195 (Slettet)

Nogle som kunne hjælpe med forståelsen af fourier serier?..

jeg har tilfældigvis en opgave.. 

f(t) = 0 hvis  -1<eller= t<0 og t hvis 0<eller= t < 1..
 

Bøvler lidt med at få bestemt konstanterne.. 


Svar #1
01. april 2013 af Lars195 (Slettet)

jeg får at an er 0 

a0  = 1/2

bn  = (1/n)*(2/n) for ulige n værdier

bn = -(1/n)*(2/n) for lige n værdier..


Skriv et svar til: Fourier serier..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.