Matematik

Cirkler og vinkler .. Nogen der kan hjælpe

03. april 2013 af Almv (Slettet)
Matematik opgaven er vedlagt.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2013 af PeterValberg

Bestem de manglende vektorkoordinater som:

a2 = 2·tan(60º)

b2 = -3·tan(20º)

c1 = -2·tan(10º)

Når du har fundet de manglende koordinater, kan du let bestemme 2a + b - c
(hvor bogstaver med fed er en vektor)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Rettelse til #1:

b2 = 3·tan(20º)


Skriv et svar til: Cirkler og vinkler .. Nogen der kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.