Fysik

elektrisk varmelegeme

03. april 2013 af Simione (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp... 

et varmelegeme bruges til opvarmning af vand. Grafen viser hvordan den afsatte energi i vandet vokser med tiden, når strømstyrken gennem varmelegemet er 2,50 A

 

Begrund ud fra grafen, at effekten er konstant og har størrelsen 21,7 W

Grafen skærer i (0,0) og (3,4) - er lineær
t/min ad x-aksen, og E/kJ ad y-aksen. 

 

Kan man ikke tilføje billeder her ? 

På forhånd tak Simone


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2013 af peter lind

ja. Hvis du klikker på "> vedhæft fil" lige under indskrivningsfeldtet kan du vedlægge filer i PDF eller doc format. Excel regneark kan også vedlægges


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2013 af TorbenA (Slettet)

Du kan vedhæfte en fil med et billede ved at klikke på '>Vedhæft fil' lige under den box, hvor du skriver dit indlæg.


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. april 2013 af hesch (Slettet)

Grafens hældning = 4kJ/3min = 4000J / 180s = 22,2 J/s = 22,2W ≈ 21,7W


Skriv et svar til: elektrisk varmelegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.