Kemi

Destillation af cider - spørgsmål til rapport

05. april 2013 af pinklife (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Har en rapport for om fremstilling og destillation af cider, og til dette har min lærer givet os nogle punkter, der skal indgå under vores diskussion-afsnit, men jeg husker slet ikke, vi har fået noget af vide omkring det, og kan ikke rigtigt finde nogle svar på net eller hos mine klassekammerater, så tænkte på, om nogle af jer kunne hjælpe med disse to punkter?:

- Hvorfor gør det ikke noget, at der kommer lidt vand med over i destillatet?
- Hvorfor tempereres destillatet til 20°C ?

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. april 2013 af KimT.T.

Hvad skulle I efterfølgende med destillatet?

Destillatet skal nedkøles, således at det ikke fordamper (ethanol har et lavt kogepunkt) - dette skal der især tages højde for, hvis der efterfølgende skal laves kvantitative undersøgelser på destillatet.


Skriv et svar til: Destillation af cider - spørgsmål til rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.