Matematik

Hvor laver jeg fejlen? (Ligning

10. april 2013 af hehehej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

3x+11=2x+7
3x-2x+11=2x-2x+7
x+11=7
Her går jeg i stå, men vælger at prøve alligevelet.
x+11-11=7-11
x=-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af PeterValberg

7 - 11 = - 4

men metoden er korrekt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. april 2013 af hehehej (Slettet)

Dejligt, godt nok en dum fejl, sådan går det nok med flere timers træning i matematik :-)


Skriv et svar til: Hvor laver jeg fejlen? (Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.