Matematik

Hvad er x? 4x + 6= 42

10. april 2013 af wittenjohan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Ja jeg kan ikke finde frem til " x " i denne opg, nogen som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af PeterValberg

træk 6 fra på begge sider af lighedstegnet

dividér med 4 på begge sider

du har nu resultatet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2013 af PeterValberg

du skulle gerne ende med:    x = 9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. april 2013 af 123434 (Slettet)

4x+6=42

2x+3=21

2x=18

x=9

 


Skriv et svar til: Hvad er x? 4x + 6= 42

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.