Matematik

Linjer og afstand

15. april 2013 af Almv (Slettet)
Lagt ud som billede . Nogen der kan hjælpe med opgaven
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. april 2013 af peter lind

Find ligningen for tangenten. Hvis C er centrum og P et punkt på cirklen er CP normalvektor til tangenten


Svar #2
16. april 2013 af Almv (Slettet)

hvordan finder man ligningen for tangenten


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2013 af mathon

    cirkelligning

                             c1:                          (x - 11) (x - 11)  + (y - 5) (y - 5) = 25

    tangentligning i (xo,yo)
                                                            (xo - 11) (x - 11)  + (yo - 5) (y - 5) = 25

    tangentligning i (7,8)
                                                            (7 - 11) (x - 11)  + (8 - 5) (y - 5) = 25


Svar #4
16. april 2013 af Almv (Slettet)

Tak !

Skriv et svar til: Linjer og afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.