Fysik

Effekt af løber

17. april 2013 af Emad0008 (Slettet)
En mand vejer 80 kg og løber 5 km på 20 minutter.
Hvad er effekten?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2013 af mathon

 

                                 P = F • v


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2013 af hesch (Slettet)

Det kan man altså ikke regne ud.

Løber han på plan vej, og ses der bort fra vindmodstand, er effekten fysisk set = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2013 af mathon

rettelse til #1


 

                                 P = Fv = F • v • cos(π/2)


Skriv et svar til: Effekt af løber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.