Matematik

Udviklingen i antallet af besøgende beskrives ved funktionen N(t) = 58*1,35^t

18. april 2013 af Andreas454545 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Udviklingen i antallet af besøgende på en bestemt blog kan i en bestemt registreringsperiode beskrives ved funktionen N(t) = 58*1,35^t hvor N(t) betegner antallet af besøgende t måneder efter registreringsperiodens start. Gør rede for, hvad  tallene 58 og 1,35 fortæller om udvikling i antallet af besøgende på bloggen.

Jeg ved ikke lige hvordan denne her skal gribes an, så kan nogen her hjælpe mig lidt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at beregne N(0) og N(1) ved hjælp af udtrykket. Så skulle det blive lidt klarere, hvad konstanterne betyder.

Ellers benyt din viden om eksponentialfunktioner af formen

f(x) = b · ax


Skriv et svar til: Udviklingen i antallet af besøgende beskrives ved funktionen N(t) = 58*1,35^t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.