Matematik

ligninger

10. oktober 2005 af nadia0 (Slettet)
Løs følgende ligninger.

x
S (2t + 1)dt = 0
2


x
S (3t^2 - 2)dt = 22
1

hvordan løser jeg disse opgaver?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2005 af FredeW (Slettet)

Hvis vi tager den første, så kunne du prøve at finde stamfunktion som sædvanlig. Derefter kunne du indsætte grænserne og så få noget der minder om en andengradsligning :-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2005 af Duffy

x
S (2t + 1)dt = 0
2


x
[t^2 + t] = 0
2


(x^2 + x) - (2^2 + 2) = 0


x^2 + x - 6 = 0


(x+3)*(x-2) = 0


x E {-3 , 2}



Duffy


- den anden går på sammen beskub.

Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.