Matematik

Bestem højden BE af indgangen til skuret.

22. april 2013 af AmalieDa (Slettet)

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120815%20Mat%20B%20stx.ashx

 

Nogle der kan hjælpe mig med opgave 12 b, opgave 13 og opgave 14?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2013 af Spontaneous-123 (Slettet)

12B, brug sinus i en retvinklet trekant


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2013 af Spontaneous-123 (Slettet)

13: Differentier og sæt f'(x)=4, løs andengradsligningen

14: a) Find h(x) ved at bruge pythagoras, dernæst indsæt resultatet i formlen for volumen: R=x*h*200

b) differentier R(x), og sæt lig 0. Find maksimum. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2013 af Spontaneous-123 (Slettet)

12B: 

BE=sin(90-60)*2.7+0.7

13: 

-3x^2+6x-3=0

t=-1

 

14: a)

h=sqrt(90^2-x^2)

R=200*x*sqrt(90^2-x^2)

b)

R'(x)=200*sqrt(8100-x^2)-200*x^2/sqrt(8100-x^2)=0

x=63,333


Skriv et svar til: Bestem højden BE af indgangen til skuret.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.