Tysk

Einfach so, Nr. 65, Übung 2

23. april 2013 af lunalin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der vil se mit tysk igennem? :-)

 

1. Hvad havde du gjort i mit sted? (glose: an meiner Stelle)

2. Jeg havde solgt den gamle skrivemaskine og havde købt mig en computer

3. Hvad kunne jeg ellers gøre?

4. Det ville være for uhøfligt

5. Uden dig var vi på den (glose: übel dran sein)

6. I vores land ville sådan noget ikke være tilladt

7. Uden ham var det aldrig gået godt

8. Hvis min kone havde set det!

9. Egentlig skulle jeg hjem nu

10. Ellers havde han tømt hele flasken (glose: tømme=leeren)

11. Ellers var (der) sket en ulykke

12. Jeg var nær druknet (glose: ner=beinahe)

13. Vi var (=havde) nær kørt forkert (glose: køre forkert=sich verfahren)

 

1. Was hattest du an meiner Stelle getan?
2. Ich hatte die alte Schreibmaschine verkauft und hatte mir einen Computer gekauft
3. Was konnte ich sonst tun?
4. Es wurde zu unhöflich sein
5. Ohne dich waren wir übel dran
6. In unserem Land wurde so etwas nicht erlaubt sein
7. Ohne ihn war es nie gut gegangen
8. Falls meine Frau es gesehen hatte!
9. Eigentlich sollte ich jetzt nach Hause
10. Sonst hatte er die ganze Flasche geleert
11. Sonst war eine Unfall passiert
12. Ich war beinahe getrunken
13. Wie hatten beinahe uns verfahren


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Du skal bruge formerne af tysk konjunktiv.

2 eksempler

13. Wir hätten  uns beinahe uns verfahren

6. In unserem Land würde so etwas nicht erlaubt sein
 

 


Svar #2
23. april 2013 af lunalin (Slettet)

Hvad med nu? :-)

 

1. Was hättest du an meiner Stelle getan?
2. Ich hätte die alte Schreibmaschine verkauft und hätte mir einen Computer gekauft
3. Was könnte ich sonst tun?
4. Es würde zu unhöflich sein
5. Ohne dich wären wir übel dran
6. In unserem Land würde so etwas nicht erlaubt sein
7. Ohne ihn wäre es nie gut gegangen
8. Falls meine Frau es gesehen hätte!
9. Eigentlich sollte ich jetzt nach Hause
10. Sonst hätte er die ganze Flasche geleert
11. Sonst wäre eine Unfall passiert
12. Ich wäre beinahe getrunken
13. Wie hätten uns beinahe verfahren


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2013 af Tyskfødt (Slettet)

1. Was hättest du an meiner Stelle getan?
2. Ich hätte die alte Schreibmaschine verkauft und hätte mir einen Computer gekauft
3. Was könnte ich sonst tun?
4. Es würde zu unhöflich sein
5. Ohne dich wären wir übel dran
6. In unserem Land würde so etwas nicht erlaubt sein
7. Ohne ihn wäre es nie gut gegangen
8. Falls meine Frau es gesehen hätte!
9. Eigentlich sollte ich jetzt nach Hause gehen
10. Sonst hätte er die ganze Flasche geleert
11. Sonst wäre eine  ein Unfall passiert
12. Ich wäre beinahe ertrunken
13. Wir hätten uns beinahe verfahren.

Godt gået!

 


Skriv et svar til: Einfach so, Nr. 65, Übung 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.